Projecten op maat BAF wordt vaak ingehuurd aan de hand van een duidelijke vraag van opdrachtgevers. Dat kan variëren van het begeleiden van emotionele processen bij ingrijpende herstructurering of het verbinden van een diversiteit aan groepen in een wijk, tot het ontwikkelen van nieuwe vormen van participatie , het betrekken van oude en nieuwe bewoners op elkaar, het uitdiepen en communiceren van relevante thema’s, het versterken van sociale competenties, het ontwikkelen van community-arts centra tot of  het ontwikkelen van methodieken op specifieke domeinen .

Dit leidde onder andere tot de Millinxsoap, Slooptheater (o.a. Hoogvliet), de Pendrecht Monologen, Dialogen en Idealen en  het Geheugen van ZuidWest (Den Haag). Zie archief.

 

Projectaanbod In de afgelopen 15 jaar heeft BAF veel methodieken op maat ontwikkeld die effectief zijn en overdraagbaar naar andere situaties of domeinen.

Deze producten kunnen worden afgenomen door woningcorporaties, instellingen voor welzijn en zorg (bv in het kader van de WMO), scholen, diaconaten, overheden, culturele instellingen etc.

 

Dit levert een aanbod op aan projecten, zoals: de Voorleesacademie (diverse doelgroepen), Sloopstories, themahoorspelen, Ouderkamerblues (opvoedingsondersteuning)

Daarnaast heeft BAF voorstellingen op het repertoire die afgenomen kunnen worden.

 

 

Foto´s: Huib Kooyker (l) en Ger Driesens (m,r)